MARIONA CASTILLO

ALISON BECHDEL

Barcelona, 1983. Diplomada en Performing Arts Music, amb menció d'honor, a la Universitat de Paul McCartney, LIPA. Professora certificada de la tècnica Estill Voice Training System (Voice Craft) i ha cursat la formació ``El cuerpo de la voz`` de Victor Turull.

La seva trajectòria professional com a actriu i cantant s'ha desenvolupat especialment en el món del teatre musical. Dins les produccions de gran format que ha protagonitzat destaquen Mamma Mia! (Stage Entertainment) al Teatro Lope de Vega de Madrid i el BTM de Barcelona; Què, el nou musical (A.Mañas, M.Guix, A.LLàcer) al Teatre Coliseum; i Cop de rock (Dagoll Dagom) al Teatre Victòria. Pel que fa al teatre musical de petit format i creació, destaquen El projecte dels Bojos (Cia.LaBarni), (A)murs i Limbo (Cia.Les Impuxibles) i Mares i filles (C.Peya i D.Pintó). Per les dues últimes ha estat nominada a Millor Actriu de Teatre Musical als Premis Butaca. Actualment compagina les funcions de NINE - Les dones de Guido Contini (versió minimalista del musical de Maury Yeston en què interpreta tots els personatges) amb la docència (Eòlia, Esart). Paral·lelament està immersa en l'exploració de la relació entre el cos i la veu que comparteix en els tallers ``Cos lliure, veu lliure``.

És també cofundadora i codirectora de l'espai de creació nunArt.

DANIEL ANGLÈS

BRUCE BECHDEL

Vinculat professionalment al teatre musical des dels 18 anys, ha desenvolupat treballs en diferents àmbits. Actualment, segueix presentat el seu primer projecte discogràfic, Punto de Rocio i el concert Acompanyats, conjuntament amb Giovinetto.

Com a intèrpret, destaquen els personatges de Mark Cohen a Rent (dir. M. Greif / A. Epstein), Gringoire a Notre Dame de Paris (dir. W. Fowkes), el protagonista de Hedwig & The Angry Inch (dir. Abby Epstein ), Charley a Merrily We Roll Along, Jaime a The Last Five Years (protagonitzat al costat de Julie Atherton) i els següents espectacles de EM + P, que també ha dirigit: Tu, jo, ell, ella… i Webber … i Schönberg… , El somni de Mozart, Desert Blanc, Un cop més… una mica de música, Jugant a Rodgers i Off Broadway. El 2013 estrena a l’Auditori de Barcelona el concert Lluny de Broadway. El 2015 estrena el concert intim Cançons Inesperades (Maldà / Teatre Goya / Gira).

Ha realitzat treballs de direcció, creació i producció artistica en tots els espectacles de la companyia independent EL MUSICAL MÉS PETIT des de la seva creació, l’any 1996, amb què ha guanyat 5 Premis Butaca i 1 Premi Sebastià Guasch. Amb aquesta companyia segueix produint les seves apostes més personals i arriscades. EL MUSICAL MÉS PETIT 2 és la segona companyia, especialitzada en espectacles per a públic familiar.

És el director artistic de la productora No Day But Today, amb què ha dirigit el musical Rent (2016), una nova producció guanyadora de 4 Premis BroadwayWorld i 1 Premio de Teatro Musical. També ha dirigit Per Sobre De Totes Les Coses – Bare (2014), guanyador del Premi de la Critica de Barcelona al Millor Musical; Hair, estrenat al Teatre Apolo de Barcelona (2010) i al Teatre Coliseum de Madrid (2011); i Acústic Broadway (Maldà 2015). És productor artistic de Per Si No Ens Tornem A Veure (Maldà), Un Cau De Mil Secrets (La pedrera) i Vintage (Versus Teatre). Ha estat director de càsting de nombrosos musicals de gran format a Madrid i Barcelona i Director Resident de Rent (Madrid), Gaudi, Bagdad Café, La Bella y la Bestia (Barcelona i Tour), Mamma Mia! (Barcelona, Madrid i Tour) i Los Miserables (Liceu de Barcelona i Tour). Ha estat Director Associat de La Belle et la Bête a Paris. Ha dirigit diferents concerts, com la Gala Stage – 15 años al Lope de Vega de Madrid; el concert Scott Alan; Barcelona & Friends a L’Auditori de Barcelona; el Musical Participatiu Grans Èxits; i els de grups vocals com DeuDeVeu (inclòs el del seu comiat al TNC), Jarks (presentació a Razmatazz), Amarcord i Quartet Mèlt (dins el cicle Veus Pedrera Endins de La Pedrera). Dirigeix La Nit de Musicals 2017 al Teatre Grec de Barcelona.

Ha doblat, entre d’altres, el personatge de Quasimodo en les cançons de la versió catalana de la pel·licula El Geperut de Notre Dame, de Walt Disney, i el de Miguel a les cançons de les versions catalana i castellana de la pel·licula La Ruta Cap el Dorado, de Dreamworks. És el director de doblatge de les cançons de diferents sèries i pel·licules d’animació com Pokémon o Super-nenas.

Ha adaptat text i lletres al castellà i català per a diferents pel·licules, sèries, programes de televisió i espectacles. I ha dirigit i presentat diferents programes de ràdio, col·laborant en emissores com Catalunya Ràdio, RAC1 o RNE. Va ser subdirector i coach de l’Acadèmia d’Operación Triunfo 2011 i membre del jurat del programa de televisió Oh Happy Day (TV3) en la tercera i quarta temporada (2015 – 2017).

És director i fundador de l’escola AULES – Arts Escèniques de Barcelona, on es formen futurs intèrprets de teatre musical, i hi imparteix classes de cant i entrenament vocal, especialitzat en Estill Voice Training.

PILAR CAPELLADES

HELEN BECHDEL

Va estudiar a les escoles Memory, Coco Comín i a l'Institut del Teatre.

S'ha format en les tècniques Linklater (veu parlada) i Voice Craft ( veu cantada).

Fundadora de la companyia El musical més petit, va participar en diferents espectacles : Tu, jo, ell, ella...i Webber...i Schönberg..., El Somni de Mozart, Un cop més...una mica de música, Merrily we roll along i Aquests cinc anys.

Ha treballat sota la direcció de Sergi Belbel en el musical El temps de Planck de S. Belbel i Ó. Roig.

També ha treballat amb la companyia Dagoll Dagom a Mar i Cel i a La nit de Sant Joan.

En l'àmbit de la docència va ser una de les fundadores de l'escola Eòlia, formant part de l'equip de direcció durant el període 2000-2003.

En l’actualitat forma part de l'equip docent de cant de l'escola AULES.

Com a vocal coach, porta la direcció de diversos grups corals.

CLARA SOLÉ

ALISON JOVE

Clara Solé va començar a trepitjar escenaris des de ben petita al centre cívic Lluïsos d'Horta on ha realitzat un munt de tallers. L'any 2010 va rebre un Premi Ovidi per l'obra Hairspray, fent de Traicy Turmblad. Ha passat per l'escola Eòlia on ha fet tres anys de Planter i culmina la seva formació a l'escola AULES, on ha pogut treballar amb directors com Alicia Serrat, David Pintó, Daniel Anglès, Pilar Capellades, etc. tant cursant tallers com amb el Recorregut de Formació Professional. Sempre ha combinat el teatre amb estudis musicals titulant-se de Grau Mig a l'escola Musicant amb Eulàlia Casso.

Debuta professionalment l'any 2015 fent Un cau de mil secrets del Musical Més Petit 2, dirigit per Roger Julià i Joan Vives i la temporada passada va participar a El despertar de la primavera d'Origen produccions, dirigit per Marc Vilavella.

JULIA JOVÉ

JOAN

Es forma a l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver, al Programa de Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava i ho complementa amb altres professors com ara Clara Segura, Gabriela Izcovich, Elena Fortuny o Txiki Berraondo. Treballa el moviment amb Mercedes Boronat, Isabelle Bres i Teresa Garcia. Té una àmplia formació en cant, formant-se amb professors com Daniel Anglès, Susanna Domènech o Felipe Forastiere, i obté el nivell avançat d'Estill Voice Trainning System Voice Craft amb Hellen Rowson i Paul Farrington.

La seva trajectòria teatral s’inicia l’any 2003 amb El segle de les dones al Gran Teatre del Liceu i continua amb espectacles com Hair, Los Miserables, Pegados, Mar i Cel, pel qual rep el Premio Teatro Musical a millor actriu de repartiment, i Montag 451.

Ha treballat també en produccions de Televisió de Catalunya com El cor de la ciutat o Lo Cartanyà i ha fet diverses incursions en l’àmbit del doblatge en films com Barbie i la sèrie My Little Pony.

MARC ANDURELL

ROY / MARK / PETE / BOBBY JEREMY

Graduat en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, en l'especialitat d'Interpretació de Text. Ha fet càmera amb Mireia Juarez i Pep Armengol. En teatre ha protagonitzat Tom Sawyer: Detectiu (2014), de Lazzigags, al Jove Teatre Regina i posterior gira; ha fet temporada al Teatre Gaudí de Barcelona amb Per Sobre De Totes Les Coses – Bare (2014), com a Alan i cover de Peter, sota la direcció de Daniel Anglès; ha protagonitzat Un Musical Innominable com a Ron Weasley, i el microteatre Un tatuatge de Jesús a la cama, de Joan Gallart.

Ha aparegut a la pel·lícula Barcelona Nit d'Hivern de Dani de La Orden.

Ha estat membre del grup vocal Deudeveu, guanyador de la primera edició del programa Oh Happy Day de TV3, actuant al TNC, al Festival de Cap Roig, i al Teatre Coliseum, entre d'altres.

LARA KATE ALBERTOS

ALISON NENA

Va néixer el 7 de maig de 2007 a Barcelona, de pare espanyol i mare anglesa, i sempre ha viscut a Esplugues.

Està aprenent a tocar el piano des de fa dos anysRecentment ha començat a fer teatre a Imaginar-T, a Esplugues i hi ha interpretat el paper protagonista de l'obra L'arbre de la Dafne. En acabar la funció, la seva professora, Ruth Estrada, va proposar als seus pares de participar en el càsting per Fun Home.

La resta de la història comença ara!

NOA FLORES

ALISON NENA

Va néixer a Barcelona el 19 de setembre de 2007 i actualment resideix a Santa Coloma de Cervelló.

Amb tres anys inicia els seus estudis de Llenguatge Musical i Solfeig a l´escola SI FA SOL i, als quatre, comença a tocar piano a la mateixa escola alternant ambdós estudis en l’actualitat.

Des de 2015 forma part de la Coral Infantil SI FA SOL i de l’escola de Ballet de la Societat Recreativa S.C.C., on rep classes de cant i ballet modern com a complement a la seva formació.

A través del musical FUN HOME viurà la seva primera experiència professional al món del espectacle. Una experiència meravellosa per viure!

MARIONA LLEONART

ALISON NENA

Va néixer a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) el 8 de març de 2008.

Des dels 6 anys, és alumna de Formació de Teatre Musical a l’Espai Artístic Dinàmic Crescendo (creat per la seva mare junt amb Virgínia Martínez i Rubén Yuste), on cursa interpretació, cant, jazz i claqué.

Des dels 3 anys ha fet esbart dansaire, música, gimnàstica esportiva (competició), i actualment fa piano, hip-hop i breakdance.

Aquest any, després d’unes proves d’accés, ha entrat a l’especialitat de l’Institut Escola Oriol Martorell de Barcelona.

Aquest any, comença un somni que no voldrà que s’acabi mai.

FERRAN ALEGRE

CHRISTIAN BECHDEL

Va néixer el 18 de setembre de 2005 i viu a Sant Vicenç dels Horts.

Juga a handbol des dels 6 anys, des de petit li agrada fer teatre, i ja en fa tres que va a l'escola de teatre El Bitxo. Aquest any, a nivell amateur, ha fet Els Miserables, on interpretava a Gavroche.

També ha participat a la coral de la seva escola anomenada Tot va bé, dirigida per Marina Pastor, que també és la seva professora de cant.

ALEIX COLOMER

CHRISTIAN BECHDEL

Va néixer a Barcelona fa 12 anys. Des dels vuit estudia teatre musical, cant i dansa a l'Escola AULES, on ha protagonitzat diferents musicals: Tarzan, Matilda, Família Addams, Joseph i l'increïble abric en tecnicolor i Oliver.

Ha participat com a cos de ball a la Nit de musicals del Teatre Grec, dins el Festival del Grec 2017, a Barcelona.

La seva primera gran producció ha estat Priscilla el musical, al teatre Tívoli i de gira a Palma de Mallorca.

Aquest any començarà els seus estudis de dansa professional a l'Institut del Teatre.

``Des de petit he somiat amb el món del teatre. Espero que gaudiu de Fun Home``

DANIEL PÉREZ

CHRISTIAN BECHDEL

Nascut a Barcelona l’any 2005. Estudia música, teatre i dansa des dels sis anys. S’ha format a escoles com Memory, Movement i Petit Tísner. En aquest context acadèmic, ha intervingut en nombroses obres de teatre, entre elles Matilda, el seu musical favorit.

També estudia piano, cant i composició a l’escola La Sala i ha format part de la Coral Pràctiques durant quatre anys.

Així mateix, ha participat com a cantant en la gravació de diferents cançons per a àlbums de llibreria i publicitat.

Fun Home suposa el seu debut en el teatre professional.

MIQUEL CAMPS

JOHN BECHDEL

Nascut a Barcelona el 2008, s'inicia en el teatre com a actor amb tan sols 7 anys, a Priscilla el musical, al Teatre Tívoli de Barcelona.

Amb la seva poca edat ha treballat en publicitat per a diversos mitjans audiovisuals i ha rodat dos curtmetratges, protagonitzant-ne un.

Fun Home representa per a ell una oportunitat més per aprendre i, alhora, mostrar-se al públic exercint les seves grans passions: cantar, ballar i, sobretot, interpretar; àmbits en els quals s'està formant constantment.

JAN GAVILAN

JOHN BECHDEL

Va néixer el 20 de setembre de 2009.

``Cada cosa té el seu poder i el teatre té màgia. Molta màgia.``

Amb aquesta reflexió es llevava l'endemà de viure la seva primera experiència dalt d'un escenari: Oliver, de la mà de la seva família artística, AULES.

Ara està emocionat per fer Fun Home.

STEL·LA TARRADELLAS

JOHN BECHDEL

Va néixer el 9 d’octubre de 2007. És una jove actriu catalana que amb Fun Home fa el seu debut professional.

La Stel·la està formant-se en música, dansa i interpretació a l'escola de teatre musical Aules Arts Escèniques.

Ha actuat a les versions escolars de musicals com ara Oliver, Annie, Joseph i l'abric multicolor, i col·labora com a presentadora de llibres infantils al programa Página 2 de TVE2.